Op een dag belde Serge mij op: “Pat, we moeten samen iets gaan doen in het kader van Haarlem 775 jaar. Ik heb allerlei ideeën en kan er gewoon niet meer van slapen”. Zo begon ons avontuur.

De afgelopen weken hebben we diverse gesprekken gevoerd en gebrainstormd over een joint venture (samenwerkingsverband) tussen Atlas Interactive Media en MTER.nl en wat we samen allemaal kunnen doen. Korte lijnen, goeie duidelijk ontwerpen gericht op o.a. Haarlem en hierbij eigen productie zonder grote kosten. We denken dat we een plaatsje op de ruime markt kunnen vinden en alvast verder kunnen denken dan alleen Haarlem.

Het is de bedoeling om binnen enkele weken deze webshop te openen en verder uit te breiden met betaalbare shirtjes, sweaters. En misschien nog wel meer items om mee op de markt te komen.

MV Print Creations begint nu langzaam vorm te krijgen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Diverse shirts worden nu bedrukt en aan de webshop wordt hard gewerkt. Onze Facebook pagina is opgezet, onze Instagram account is ingericht en onze Twitter account is opgezet. We hopen snel de webshop te kunnen openen.

“Pat, we moeten samen iets gaan doen in het kader van Haarlem 775 jaar.
Ik heb allerlei ideeën en kan er gewoon niet meer van slapen”

Haarlem 775 jaar

Op 23 november 1245 werd Haarlem een stad. Graaf Willem II van Holland verleende aan de inwoners van Haarlem een akte waarin allerlei rechten en plichten van de Haarlemmers ten opzichte van de landsheer, de graaf, waren vastgelegd. De laatste keer dat deze gebeurtenis echt groot werd gevierd, was in 1995 bij het 750-jarig bestaan van de stad. In aanloop van het jubileumjaar 2020, als Haarlem viert dat het 775 jaar stadsrechten heeft, zijn wij op het idee gekomen om shirts met Haarlem 1245 te gaan bedrukken.

Haarlem 75 jaar bevrijd

Op 5 mei 2020 vieren we dat ons land 75 jaar geleden is bevrijd. Dus niet alleen vieren we in 2020 het 775-jarig bestaan van Haarlem, maar ook dat Haarlem 75 jaar geleden op 8 mei 1945 bevrijd werd door de Canadezen. Vanaf de invasie in Normandië op D-Day 6 juni 1944 duurde het elf maanden tot de ineenstorting van Hitlers ’Duizendjarige rijk’ een feit was. Ook hier zullen we op in gaan spelen met wat leuke shirts.

Laten we 2020 groots vieren met de Haarlem shirts van MV Print Creations.