Klachten

Heeft u een klacht? Dat vinden we echt heel vervelend. We proberen er alles aan te doen om onze klanten tevreden te houden. Bent u niet tevreden over de dienstverlening of over een product? Wij staan altijd open voor feedback want daar leren we tenslotte zelf ook van.
We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@mvp-creations.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op, meestal gebeurd dit binnen 24 uur. We zullen samen met u zoeken naar een passende oplossing.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Tevreden klanten zijn voor ons heel belangrijk!