Verzendkosten en retouren

Verzenden:

Levering binnen 5 á 7 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verzonden. Zendingen naar het buitenland zullen iets langer duren.

Het is namelijk zo dat we, nadat de bestelling binnengekomen is, gelijk de print op een t-shirt gaan drukken. Maar het kan zijn dat een bestelde t-shirt maat net niet voorradig is, zodat we die bij onze leverancier moeten bestellen. Vandaar dat we die extra paar dagen als slag om de arm hebben ingecalculeerd.

We verzenden onze pakketten met DHL of PostNL en er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd. Indien u niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar u het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat hij/zij nog twee keer zal proberen om uw pakket af te leveren.

Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling is verzonden. Bovendien versturen we uw pakket niet nog eens als u het niet in ontvangst hebt kunnen nemen.

Spoedleveringen:

Spoedleveringen zijn mogelijk, maar zijn afhankelijk van de capaciteit die we op dat moment vrij hebben. Nadat u besteld hebt, krijgt u een e-mailbevestiging. Als u op deze e-mailbevestiging reageert met “Spoedlevering”, dan nemen wij dan met spoed contact met u op!

Verzendkosten:

De verzending binnen Nederland is voor een brievenbus pakketje € 4,00 en voor een groter pakket t/m 10 kg € 7,25. Voor verzending naar het buitenland hanteren wij de normale verzendkosten per land.

Retourneren:

Aangezien we gepersonaliseerde shirts verkopen is het niet mogelijk om na bestelling het shirt te retourneren. Let dus goed op welke maat u heeft voordat u de bestelling doet. Onderaan het artikel is een maattabel waar u de exacte maatvoering kunt vinden. Uitzondering hierbij is als uw bestelling fabricage fouten vertoond of als het om een misdruk gaat. Neem hierover contact op met onze klantenservice. klantenservice@mvp-creations.nl