Mondkapjes

BESCHERM JEZELF EN ANDEREN

Sinds de uitbraak van COVID-19 zijn mondkapjes onmisbaar geworden in onze samenleving. Het gebruik van mondkapjes zorgt er namelijk voor dat andere personen of voorwerpen in de omgeving van de drager minder makkelijk in aanraking komen met besmette druppels uit neus of mond. Mondkapjes worden door de overheid momenteel dringend geadviseerd om de overdracht van het Corona virus te beperken. In het openbaar vervoer in Nederland is het gebruik van een mondkapje momenteel zelfs verplicht. Ook op andere plaatsen wordt bij drukte het dragen van een mondkapje meer en meer verplicht gesteld.

Bescherm jezelf, je personeel en anderen

Onze samenleving is structureel veranderd door de uitbraak van Covid-19. Persoonlijke gezondheid en bescherming zijn een onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Om onszelf en anderen, zoals: familieleden, personeel, leden, etc. extra te beschermen tegen het Coronavirus, is een mondkapje een goede toevoeging om de verspreiding tegen te gaan. Deze mondkapjes zijn bijvoorbeeld geschikt om te gebruiken als social distancing mondkapjes in het openbaar vervoer en in drukke gelegenheden. Met het dragen van deze mondbedekking verminder je de uitstoot van aerosolen (druppeltjes) tijdens het praten, hoesten of niezen. Tevens beperk je het aanraken van mond en neus.

Ben je op zoek naar een mondkapje voor het personeel van jouw bedrijf of voor de leden van de vereniging? Mondkapjes die je vaker kunt gebruiken? Is het noodzakelijk dat je personeel niet-medische mondkapjes gebruikt tijdens hun werkzaamheden? Of wil je gepersonaliseerde mondkapjes uitdelen als promotie- of reclameartikel aan je klanten? Heb je er dan al eens over nagedacht om mondkapjes met je logo te laten maken? Zoek dan niet verder, MV Print Creations kan je hiermee helpen. Voor ieder budget zijn er diverse mogelijkheden om je mondmaskers te laten bedrukken.

Budget Mondkapje

Mondkapjes bij MV Print Creations

Bij MV Print Creations hebben we momenteel drie type mondkapjes die geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De mondkapjes hebben een prettige pasvorm bij de neus. En zijn wasbaar (60°C) en hierdoor herbruikbaar.

Type 1: Budget Mondkapje

Ons Budget mondkapje is:
Niet-medisch
 100% Katoen
Zacht, drielaags materiaal
Rubber in het weefsel en de zijkanten om rek en ontspanning te geven en de pasvorm te verbeteren.
Ademend: penetratie en doorlaatbaarheid meer dan 60 millimeter per seconde (getest in een geaccrediteerd laboratorium)
Filtratie is rond de 70%
Maatvoering 17,5 x 12,5 cm
Kleur: Zwart en wit

Type 2: Basic Mondkapje

Ons Basic mondkapje is:
Niet-medisch
95% katoen / 5 % Elastan
Zacht, tweelaags materiaal
De buitenlaag is voorzien van een Silvadur™ 930 Flex Antimicrobial coating en zijn waterafstotend.
Filtratie is rond de 90%
Maatvoering 17 x 11 cm
Kleur: 15 verschillende kleuren

Type 3: Premium Mondkapje

Ons Premium mondkapje is:
Niet-medisch
 100% Katoen
Zacht, drielaags materiaal*
De elastieken achter de oren kunnen aangepast worden
Een buigbare/verstelbare neusbeugel welke voorkomt dat de bril beslaat.
Er past een filter in**.
Filtratie is rond de 90%
Maatvoering 15 x 13 cm
Kleur: 11 verschillende kleuren

*Buitenlaag: 100% geweven katoen. Tussenlaag: filtert niet-geweven katoen. Binnenlaag: zacht aanvoelend 100% geweven katoen
**Bij het mondkapje zit 1 PM2.5 actived carbon filter. De PM.2.5. actived carbon filters zijn los (per 10) verkrijgbaar.

Mondkapjes bedrukken

Bescherm jezelf en anderen dus met onze mondkapjes met bijvoorbeeld je bedrijfslogo of simpelweg een leuke tekst. Geef je personeel een pakketje met mondkapjes, zodat ze tussendoor gewassen en weer hergebruikt kunnen worden. De meeste wasbare mondkapjes zijn gemaakt van katoen of polyester. Door de elastische of rubberen bandjes kun je ze gemakkelijk om je oren heen doen en zijn ze comfortabel te dragen.

Gepersonaliseerde mondkapjes

De mondkapjes hebben een comfortabele pasvorm dankzij de ergonomische stiksels. Onze mondkapjes hebben een bacteriële filtratie en kunnen na gebruik op 60°C gewassen worden.

Mondkapjes met comfortabele pasvorm
Gemaakt van 100% katoen
Mondkapjes bedrukken

Bedrukte mondkapjes met verstelbaar oorbandje

Bij ons kun je de mondkapjes naar wens personaliseren. Dit doe je door te kiezen uit één van onze standaard kleuren. Op de gekozen kleur kunnen we jouw eigen ontwerp, in de vorm van een bedrijfslogo en/of stukje tekst op de linker- of rechterkant in één of meerdere kleuren drukken.

Let op: De mondkapjes kunnen wegens hygiënische redenen niet worden geretourneerd. DISCLAIMER: De mondkapjes zijn ontworpen om bij de verdediging tegen de verspreiding van infectie te helpen. Het garandeert niet dat het de overdracht of infectie van ziekten of virussen kan voorkomen. Het is geen medisch of klinisch mondkapje en mag als zodanig niet voor dit doel worden gebruikt, het mag onder geen enkele omstandigheid worden gebruikt wanneer het infectieniveau hoog is en bij blootstelling aan warmtebronnen van hoog niveau of brandbare stoffen. Verwijder het mondkapje en gebruik het niet als u ademhalingsproblemen of huidirritatie heeft.

Mondkapjes

Hier vind je onze Mondkapjes