In deze bijzondere tijd moeten ook (sport-)clubs, verenigingen en stichtingen, door het mislopen van een groot deel van hun inkomsten, alle zeilen bijzetten. Hierbij kunnen ze elke vorm van financiële ondersteuning goed gebruiken. Wij, sportliefhebbers, willen een steentje bijdragen in deze onwerkelijke tijd. Zo bedachten wij de “Spek de Club” actie, om op een ludieke manier verschillende clubs te kunnen ondersteunen door de clubkas te spekken. Hiervoor hebben wij speciaal de website spekdeclub.nl live laten gaan.

Hoe werkt het?

Een (sport-)club, vereniging of stichting kan nu wat extra geld gaan genereren met de verkoop van t-shirts via de website spekdeclub.nl. Via deze website, kan een uniek clubshirt gekocht worden voor bijvoorbeeld € 15,00 waarbij per shirt een gedeelte naar de club gaat. De club die met deze actie mee wil doen, begint samen met ons een campagne die 2 weken duurt. Gedurende die 2 weken probeert de club en haar leden zoveel mogelijk mensen (familie, vrienden, etc.) er toe aan te zetten een bestelling te plaatsen. En nu komt het mooiste, hoe meer shirts er verkocht gaan worden hoe meer geld er gaat naar de clubkas. Hiervoor hebben wij bedacht:

  • € 1,00 per shirt naar de clubkas bij verkoop onder de 25 shirts

  • € 2,50 per shirt naar de clubkas bij verkoop 25 tot 50 shirts

  • € 5,00 per shirt naar de clubkas bij verkoop van 50 tot 100 shirts

  • € 7,50 per shirt naar de clubkas bij verkoop van meer dan 100 shirts

Gedurende de campagne wordt de stand van zaken bijgehouden op de website, zodat iedereen kan zien hoe de meter staat. Aan het einde van de campagne periode bedrukken wij de T-shirts. Gezien de vorm van deze actie en we een maatwerk product leveren doen we niet aan retourneren.

Geen kosten vooraf?

Dat is nu het mooie van dit concept, de club heeft geen kosten vooraf. De club hoeft niet te investeren in een aantal shirts om die te verkopen. De club heeft verder ook geen omkijken naar de hele verloop van het traject, maar kan wel kijken hoeveel shirts er al zijn verkocht. Aan het einde van de campagne wordt de balans opgemaakt en krijgt de club het geld voor de (Club-)kas. Hoe mooi is dat?

Kan jouw clubkas wel wat extra gespekt worden?

Doe dan mee met de “Spek de Club” actie. Neem contact met ons op en dan gaan we samen een campagne opzetten en t-shirts verkopen via de website spekdeclub.nl. Het mooie van deze “Spek de Club” actie is dat je hierbij niet vooraf een investering hoeft te doen.

Sport verbindt, net zoals deze periode ons samenbrengt. In en na deze zware tijd willen wij verbonden blijven, ook bij onze favoriete (sport-)club!
Om die reden kunnen leden en supporters van jouw club nu een te gekke T-shirt bestellen. Dus steun je club met de verkoop van een leuk clubshirt.

Logo Spek de Club