1,5 meter afstand stickers Heliomare

Als winkelier, kapper, sportschoolhouder of horeca-ondernemer wil je er graag voor zorgen dat de gezondheid van jouw personeel, jouw klanten, jouw bezoekers en natuurlijk die van jezelf zo goed mogelijk beschermd wordt. Het is hierbij van belang dat je goed voorbereid bent op de nieuwe 1,5 meter samenleving.

Om het Coronavirus (COVID-19) te verslaan is het belangrijk dat er minimaal 1,5 meter afstand gehouden wordt. Dat handen gewassen worden met desinfecterende zeep en dat er zoveel mogelijk met PIN betaald wordt, etc. Maar ook hoeveel personen er tegelijk in de winkel, salon of in het restaurant aanwezig mogen zijn. Minister van Economische Zaken Wiebes heeft aangegeven dat alleen als strenge protocollen nageleefd worden, bedrijven open kunnen gaan of blijven. Om dit alles als bedrijf of als sector waar te maken, heb je ondersteunende materialen nodig. Zeker in kleinere winkels en bedrijfsruimtes zijn deze ondersteunende materialen van cruciaal belang.

Bij MV Print Creations denken wij graag met je mee over wat je hiervoor nodig hebt. Speciaal hiervoor hebben wij een aantal van die ondersteunende materialen ontwikkeld. We bieden een aantal van deze materialen aan in onze webshop. 

Onze producten in de webshop

We hebben onder andere de volgende ondersteunende materialen in onze webshop:

Voor het 1,5 meter afstand houden hebben we onder andere diverse vloerstickers, lijnen en stippen. Maar ook vloersticker-pijlen om bijvoorbeeld looproutes aan te geven. Deze stickers kunnen op de vloer bevestigd worden, maar ook op ramen en/of deuren. 

Naast deze stickers hebben we ook posters, zowel voor op het raam of als stoepbord, waarbij de regels en bijvoorbeeld openingstijden op een overzichtelijke manier kenbaar gemaakt worden. En wat te denken van veiligheidsvesten en t-shirts om mensen erop te wijzen om de 1,5 meter afstand in acht te nemen. 

Heb je eigen ideeën?

Naast deze standaard ondersteunende materialen bieden wij ook diverse maatwerkoplossingen voor je aan. Posters met eigen maatregelen of eigen regels, maar ook stickers met eigen ontwerp en/of met eigen logo erop behoren tot de mogelijkheden. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden. Zodat we samen er voor kunnen zorgen dat mensen die in jouw winkel, salon, sportschool of bedrijf komen, zich ook aan de voorzorgsmaatregelen houden. Alleen op deze manier kunnen we de verspreiding van het Corona virus tegen gaan.

looprichting in de 1,5 meter samenleving

About the author : Patrick

Grafisch vormgever en eigenaar van Atlas Interactive Media. Houdt zich binnen MV Print Creations bezig met de webshop, het onderhoud ervan, het Social Media beheer en het ontwerpen van de designs.

Leave A Comment

Related posts