Gisteren hebben we onze virtuele deuren van de webshop geopend en dit kenbaar gemaakt via diverse Social Media kanalen. We hebben leuke reacties mogen ontvangen, maar ook wat kritische noten. Deze kritische noten horen natuurlijk ook bij een start-up als deze. En deze kritische noten nemen we natuurlijk ook zeer ter harte, zodat we de kinderziektes die ook bij een start-up horen kunnen tackelen. En zo samen verder te kunnen bouwen aan een goed werkende webshop.

Zoals u ziet is ons assortiment nu nog redelijk sober, maar die hopen we de komende dagen flink uit te kunnen gaan bouwen. Niet alleen met Men/Uni shirts, maar zeker ook met Dames en Kinder shirts. En wat dacht u van Hooded Sweaters voor de wintermaanden. Verder natuurlijk ook met meer designs om uit te kunnen kiezen.

Er werd een opmerking geplaatst over de maatvoering. We hebben t-shirts staan met de maten XS t/m XXL. Maar wat nou als je iemand van de grote maten bent? Dan zou je hier niet terecht kunnen? Dat hadden we ons even niet gerealiseerd en hadden een standaard maatvoering gekozen. Maar inmiddels zijn we dat nu aan het aanpassen, zodat als u in de grote maten valt ook bij ons terecht kunt. Dit gezegd hebbende moeten we wel opmerken dat niet elke kleur in de grote maten verkrijgbaar is. En dan nog iets over de kleuren. Ook daar hebben we om mee te beginnen een paar gangbare kleuren gekozen. Deze kleurenrange zal in de toekomst ook nog wel uitgebouwd gaan worden, als de webshop eenmaal goed loopt.

Decembermaand = Feestmaand

Zoals we al aangegeven hebben staat de decembermaand natuurlijk bekend als feestmaand. Beginnende met Sinterklaas, dan Kerst en eindigend met Oud en Nieuw. Met dit gegeven dachten we dat het leuk zou zijn om dan ook deze maand alle t-shirts van een korting te voorzien. Mede ook in het kader van de opening van onze webshop. Dus voor twee tientjes heeft u al een mooi shirt van ons. In het nieuwe jaar zal de normale prijsvoering ingaan. Dus met het oog op alle festiviteiten van volgend jaar kunt u deze maand nog dit voordeeltje meepakken.

Wij hebben er zin in, om niet alleen deze decembermaand een mooie maand te maken, maar zeker ook van 2020 een fantastisch jaar.

About the author : Patrick

Grafisch vormgever en eigenaar van Atlas Interactive Media. Houdt zich binnen MV Print Creations bezig met de webshop, het onderhoud ervan, het Social Media beheer en het ontwerpen van de designs.

Leave A Comment

Related posts